Overzicht geplande uren en werklast

Tijdens het maken van een planning heb je toegang tot bezettingsinformatie. Deze informatie helpt je om inzicht te verkrijgen in het aantal geplande uren op een dag. Als je gebruik maakt van werklast normering uit Workloadplanner (WLP), zie je hier óók de werklastnorm. Met behulp van de bezettingsinformatie:

✔ Heb je per afdeling, per dag, op halfuur niveau inzicht in de spreiding van geplande (productieve) diensten

✔ Zie je eenvoudig op halfuur niveau of het aantal geplande uren boven of onder de vastgesteld werklastnorm zit (alleen indien jouw winkel Workloadplanner gebruikt)

In deze video laten we zien hoe je bezettingsinformatie gebruikt tijdens het plannen. 

 

 

PMT Personeelstool helpdesk

Op deze help pagina van PMT maken we je wegwijs met onze PMT personeelstool. Binnen dit helpcenter geven we support met helpartikelen voor alle medewerkers, managers en ondernemers. Voor medewerkers is de uitleg over Mijn Rooster en Mijn Beschikbaarheid belangrijk. Ook is er uitleg te vinden over inloggen in PMT en over de PMT app.


Wil je inloggen in de PMT App?

Inloggen doe je met een gebruikersnaam en wachtwoord. Bij sommige winkels kun je inloggen via een link in de personeelsportal. Heb je de app nog nooit gebruikt? Vraag dan aan je leidinggevende om je aan te melden voor de app. Je ontvangt dan een mail met een activatielink of een QR code. In dit artikel op onze help site geven we verdere uitleg over de PMT App als je er niet uitkomt.