Filters

De filteropties op de Planning maken pagina helpen je om focus aan te brengen. Hierdoor kan je sneller en eenvoudiger je planning maken. Met behulp van de filters kan je:

✔ Snel de meest geschikte medewerker voor een dienst vinden door te filteren op criteria als leeftijd, contracttype en bevoegdheid

✔ Focus aanbrengen op de planning van één of meerdere specifieke afdeling(en)

✔ Medewerkers uitlichten die openstaande verlofaanvragen of vervangingsverzoeken hebben.

In de onderstaande video laten we zien hoe je de filters gebruikt tijdens het plannen.

PMT Personeelstool helpdesk

Op deze help pagina van PMT maken we je wegwijs met onze PMT personeelstool. Binnen dit helpcenter geven we support met helpartikelen voor alle medewerkers, managers en ondernemers. Voor medewerkers is de uitleg over Mijn Rooster en Mijn Beschikbaarheid belangrijk. Ook is er uitleg te vinden over inloggen in PMT en over de PMT app.


Wil je inloggen in de PMT App?

Inloggen doe je met een gebruikersnaam en wachtwoord. Bij sommige winkels kun je inloggen via een link in de personeelsportal. Heb je de app nog nooit gebruikt? Vraag dan aan je leidinggevende om je aan te melden voor de app. Je ontvangt dan een mail met een activatielink of een QR code. In dit artikel op onze help site geven we verdere uitleg over de PMT App als je er niet uitkomt.