Dagtotalen

Een wens die regelmatig bij ons binnenkwam, was dat planners in één oogopslag konden zien hoeveel uren een medewerker ingepland staat per dag. Daarom hebben is er nu de mogelijkheid om dagtotalen te zien tijdens het plannen. Deze dagtotalen staan uitgesplitst voor productieve (P), niet-productieve (NP) en het totaal aantal gewerkte uren.

Afbeelding met tekst, schermopname, Lettertype, lijn

Automatisch gegenereerde beschrijving

Hoe zet ik het aan?

Om de dagtotalen aan te zetten ga rechtsboven naar Extra Vensters. 

Afbeelding met tekst, Lettertype, lijn, diagram

Automatisch gegenereerde beschrijving

Je krijgt nu een menu te zien met weergaveopties, waaronder de dagtotalen. Je hebt hierbij de keuze om de dagtotalen altijd te zien bij alle medewerkers of om de dagtotalen te zien als je een medewerker selecteert door erop te klikken. 

Afbeelding met tekst, schermopname, nummer, software

Automatisch gegenereerde beschrijving 

PMT Personeelstool helpdesk

Op deze help pagina van PMT maken we je wegwijs met onze PMT personeelstool. Binnen dit helpcenter geven we support met helpartikelen voor alle medewerkers, managers en ondernemers. Voor medewerkers is de uitleg over Mijn Rooster en Mijn Beschikbaarheid belangrijk. Ook is er uitleg te vinden over inloggen in PMT en over de PMT app.


Wil je inloggen in de PMT App?

Inloggen doe je met een gebruikersnaam en wachtwoord. Bij sommige winkels kun je inloggen via een link in de personeelsportal. Heb je de app nog nooit gebruikt? Vraag dan aan je leidinggevende om je aan te melden voor de app. Je ontvangt dan een mail met een activatielink of een QR code. In dit artikel op onze help site geven we verdere uitleg over de PMT App als je er niet uitkomt.