Hoe kan ik mijn verlof, TVT en/of ATV balans inzien?

Balans verlof, TVT en ATV uren

De vakantie komt eraan en je wilt misschien weten hoeveel uren verlof, ATV en/of TVT je hebt staan. Als je volgens jouw contract verlofuren, ATV en/of TVT opbouwt, kun je dit inzien onder Mijn Verlofbalans. Hier staat weergegeven hoeveel verlof, TVT en ATV uren je nog hebt. Als je geen verlof, ATV of TVT uren opbouwt, zie je deze pagina niet.

De pagina Mijn Verlofbalans vind je onder Mijn Overzicht -> Mijn verlof, en dan staat rechtsboven in het scherm Mijn Verlofbalans. Meer informatie hierover vind je in dit artikel.

Dus, eerst ga je naar Mijn Verlof

Afbeelding met tekst, schermopname, software, Webpagina

Automatisch gegenereerde beschrijving

En dan klik je rechtsboven op Mijn Verlofbalans

Afbeelding met tekst, schermopname, Lettertype, diagram

Automatisch gegenereerde beschrijving

Waarom is dit verplaatst?

Het aantal verlof, TVT en ATV uren dat je hier zag staan, was een inschatting. Daarnaast toonden we alleen informatie van de huidige week. Daarom wilden we je een beter beeld geven met alle uren die je opgebouwd hebt en alle uren die je dit jaar nog gaat opbouwen. Dit vind je dus onder Mijn Verlofbalans. Je kunt hier ook per week zien hoeveel uren je opgebouwd hebt.

Kan ik dit ook zien in de PMT app?

Ja, ook in de PMT app kun je jouw verlofbalans bekijken. Hiervoor klik je rechtsonder eerst op Profiel en dan klik je op Verlofbalans. Meer informatie hierover vind je hier.