Indirecte taken

Met de module Indirecte taken heb je de mogelijkheid om aan te geven welke niet-productieve activiteiten (taken) er worden uitgevoerd als onderdeel van een productieve dienst. Deze uren worden dan niet meegenomen bij de berekening van productieve uren op de afdeling. Een voorbeeld hiervan is een medewerker die tijdens zijn dienst een opleiding volgt. Indirecte taken worden niet door alle winkels gebruikt. Tijdens het aanmaken en bewerken van indirecte taken:

✔ Voeg je eenvoudig één of meerdere indirecte taken toe aan een productieve dienst

✔ Zie je direct hoeveel indirecte taken er onderdeel zijn van een bestaande dienst

In onderstaande video leggen wij uit hoe je indirecte taken gebruikt tijdens het plannen.

PMT Personeelstool helpdesk

Op deze help pagina van PMT maken we je wegwijs met onze PMT personeelstool. Binnen dit helpcenter geven we support met helpartikelen voor alle medewerkers, managers en ondernemers. Voor medewerkers is de uitleg over Mijn Rooster en Mijn Beschikbaarheid belangrijk. Ook is er uitleg te vinden over inloggen in PMT en over de PMT app.


Wil je inloggen in de PMT App?

Inloggen doe je met een gebruikersnaam en wachtwoord. Bij sommige winkels kun je inloggen via een link in de personeelsportal. Heb je de app nog nooit gebruikt? Vraag dan aan je leidinggevende om je aan te melden voor de app. Je ontvangt dan een mail met een activatielink of een QR code. In dit artikel op onze help site geven we verdere uitleg over de PMT App als je er niet uitkomt.