Afdeling roosters in app

Afdeling roosters 

Op deze pagina kun je zien wanneer je collega’s werken; ook op dagen waarop je zelf niet werkt. De afdelingen die je kunt zien worden bepaald door de rechten die je als gebruiker hebt.  

Via de trechter kun je afdelingen die je wilt zien selecteren. Met de sorteerknop bepaal je de volgorde van de diensten in het overzicht. 

Afbeelding met tekst, schermopname, software, Lettertype

Automatisch gegenereerde beschrijving 

Ga verder naar de volgende stap: Agenda

PMT Personeelstool helpdesk

Op deze help pagina van PMT maken we je wegwijs met onze PMT personeelstool. Binnen dit helpcenter geven we support met helpartikelen voor alle medewerkers, managers en ondernemers. Voor medewerkers is de uitleg over Mijn Rooster en Mijn Beschikbaarheid belangrijk. Ook is er uitleg te vinden over inloggen in PMT en over de PMT app.


Wil je inloggen in de PMT App?

Inloggen doe je met een gebruikersnaam en wachtwoord. Bij sommige winkels kun je inloggen via een link in de personeelsportal. Heb je de app nog nooit gebruikt? Vraag dan aan je leidinggevende om je aan te melden voor de app. Je ontvangt dan een mail met een activatielink of een QR code. In dit artikel op onze help site geven we verdere uitleg over de PMT App als je er niet uitkomt.