Winkel proces berichten

Sommige winkels werken met een automatische koppeling voor medewerkers, kostprijsuurlonen en/of loongegevens. In de meeste gevallen loopt deze koppeling vlekkeloos. Het kan echter gebeuren dat er iets misgaat.

Bij 'Configuratie' -> 'Winkel proces berichten' kun je belangrijke informatie vinden over de synchronisatie met je HR-pakket. De procesberichten tonen hoe laat de synchronisatie is gestart en of er problemen zijn geconstateerd. De pagina ziet er als volgt uit:

Voor iedere synchronisatie zijn 3 verschillende berichten mogelijk: infoerror en critical. De kleur van het bolletje naast het bericht toont de status. In de melding valt te lezen wat er precies misgaat.

Info berichten zijn als volgt en tonen een succesvolle synchronisatie:

Error berichten geven aan dat er iets in de synchronisatie niet klopt:

Onderstaand bericht toont een afwijking voor medewerker 00012345 met reden: ''Ongeldige geboortedatum''. Bij een dergelijk bericht moet in de bron eerst de fout hersteld worden voordat de medewerker weer uit de synchronisatie ontvangen wordt.

Berichten met de status critical geven aan dat de synchronisatie in zijn geheel mislukt is. 

Het is mogelijk de procesberichten in geval van een foutmelding via E-mail toe te laten sturen. Wilt u dit zo ingericht hebben? Je kan dan het beste een melding insturen via ons klantenportaal.

PMT Personeelstool helpdesk

Op deze help pagina van PMT maken we je wegwijs met onze PMT personeelstool. Binnen dit helpcenter geven we support met helpartikelen voor alle medewerkers, managers en ondernemers. Voor medewerkers is de uitleg over Mijn Rooster en Mijn Beschikbaarheid belangrijk. Ook is er uitleg te vinden over inloggen in PMT en over de PMT app.


Wil je inloggen in de PMT App?

Inloggen doe je met een gebruikersnaam en wachtwoord. Bij sommige winkels kun je inloggen via een link in de personeelsportal. Heb je de app nog nooit gebruikt? Vraag dan aan je leidinggevende om je aan te melden voor de app. Je ontvangt dan een mail met een activatielink of een QR code. In dit artikel op onze help site geven we verdere uitleg over de PMT App als je er niet uitkomt.