Suggesties

Gebruikerservaringen en feedback zijn belangrijk voor ons. Wij maken PMT tenslotte voor jullie. Daarom waarderen wij het enorm dat jullie suggesties doen ter verbetering van ons product.
Zo kijken we bij het maken van een productplanning altijd naar de wensen en suggesties van onze klanten en proberen deze waar mogelijk te integreren in nieuwe functionaliteit.

Stem op wensen
We willen als leverancier uiteraard de meeste waarde toevoegen voor onze gebruikers en daarbij kunnen jullie ons helpen. Alle wensen die we hebben ontvangen, zijn zichtbaar in PMT. Je kunt hier zelfs jouw voorkeursstem op uitbrengen! Zo kun je ons laten weten welke wens of suggestie je het belangrijkste vindt. Klik hiervoor op Productverbeteringen PMT of Suggesties PMT App en je komt in op volgende scherm:

Het overzicht van de planning van wensen en verbetersuggesties
Op deze nieuwe suggesties pagina kun je zien of een wens gepland staat om op te leveren. Je zult begrijpen dat we niet aan iedere wens direct kunnen voldoen. Het kan daarom zo zijn dat je wens niet in de planning voorkomt. Je komt direct op het overzicht als je de pagina 'Suggesties' opent of door op de pagina op Release planning te klikken.

Zoals je ziet blijven we PMT verder ontwikkelen en daarbij maken graag gebruik van jouw input. Stem gerust op een wens van andere gebruikers want hierin geldt: hoe meer stemmen, hoe groter de kans!