Inleiding

Hier vind je alle Wist je dat? berichten die we op PMT gepost hebben. Een Wist je dat? is een kort bericht met handige info waarmee je PMT gemakkelijker kunt gebruiken. Over welk onderwerp we posten, halen we uit jullie feedback en uit analyses over het gebruik van PMT. 

Ons doel is om gebruikers kennis te laten maken met de uitgebreide en handige functies die PMT heeft. Zodat je sneller kunt plannen en je medewerkers efficiënter inplant. 

Wist je dat je gemakkelijk kunt zien of je voldoende uren gepland hebt?

PMT Personeelstool helpdesk

Op deze help pagina van PMT maken we je wegwijs met onze PMT personeelstool. Binnen dit helpcenter geven we support met helpartikelen voor alle medewerkers, managers en ondernemers. Voor medewerkers is de uitleg over Mijn Rooster en Mijn Beschikbaarheid belangrijk. Ook is er uitleg te vinden over inloggen in PMT en over de PMT app.


Wil je inloggen in de PMT App?

Inloggen doe je met een gebruikersnaam en wachtwoord. Bij sommige winkels kun je inloggen via een link in de personeelsportal. Heb je de app nog nooit gebruikt? Vraag dan aan je leidinggevende om je aan te melden voor de app. Je ontvangt dan een mail met een activatielink of een QR code. In dit artikel op onze help site geven we verdere uitleg over de PMT App als je er niet uitkomt.