Wist je dat? Wist je dat je Planning Maken compacter kunt maken, zodat je meer medewerkers ziet? Klik hier!

Wist je dat je Planning Maken compacter kunt maken, zodat je meer medewerkers ziet?

Als je meer medewerkers wilt zien tijdens het plannen, kun je de Compacte Weergave aanzetten. De ruimtes in het scherm worden dan wat kleiner, zodat je meer medewerkers ziet. Handig als je een grote afdeling moet gaan plannen!

Hoe doe ik dit?

De compacte weergave zet je aan door rechtsboven in het scherm naar Extra Vensters te gaan. Onderin dit menu zie je Compacte Weergave staan. DIt vakje vink je aan. Je kunt overigens ook de sneltoets Shift+C gebruiken.

 

PMT Personeelstool helpdesk

Op deze help pagina van PMT maken we je wegwijs met onze PMT personeelstool. Binnen dit helpcenter geven we support met helpartikelen voor alle medewerkers, managers en ondernemers. Voor medewerkers is de uitleg over Mijn Rooster en Mijn Beschikbaarheid belangrijk. Ook is er uitleg te vinden over inloggen in PMT en over de PMT app.


Wil je inloggen in de PMT App?

Inloggen doe je met een gebruikersnaam en wachtwoord. Bij sommige winkels kun je inloggen via een link in de personeelsportal. Heb je de app nog nooit gebruikt? Vraag dan aan je leidinggevende om je aan te melden voor de app. Je ontvangt dan een mail met een activatielink of een QR code. In dit artikel op onze help site geven we verdere uitleg over de PMT App als je er niet uitkomt.