Nieuws teruglezen Wist je dat je alle nieuwsberichten die we sturen in PMT terug kunt lezen? Klik hier!

Wij publiceren regelmatig nieuwsberichten in PMT met updates en handige tips. Deze nieuwsberichten komen misschien niet altijd op een moment dat het jou uitkomt. Daarom kun je de berichten teruglezen. Dat kan op twee plekken, bij het luidspreker-icoon in PMT en op de help-pagina.

Luidspreker-icoon

Rechtsboven in PMT zie je naast het Help-icoon, een luidspreker icoon staan. Als je hierop klikt, opent het nieuwsoverzicht met daarin de meest recente PMT nieuwsberichten.

Help Pagina

De nieuwsberichten worden ook gepubliceerd op de Help-pagina. Op deze pagina kun je de nieuwsberichten teruglezen door rechtsboven op PMT Nieuws te klikken, of door op deze link te klikken.

Hidde | Retail Solutions


PMT Personeelstool helpdesk

Op deze help pagina van PMT maken we je wegwijs met onze PMT personeelstool. Binnen dit helpcenter geven we support met helpartikelen voor alle medewerkers, managers en ondernemers. Voor medewerkers is de uitleg over Mijn Rooster en Mijn Beschikbaarheid belangrijk. Ook is er uitleg te vinden over inloggen in PMT en over de PMT app.


Wil je inloggen in de PMT App?

Inloggen doe je met een gebruikersnaam en wachtwoord. Bij sommige winkels kun je inloggen via een link in de personeelsportal. Heb je de app nog nooit gebruikt? Vraag dan aan je leidinggevende om je aan te melden voor de app. Je ontvangt dan een mail met een activatielink of een QR code. In dit artikel op onze help site geven we verdere uitleg over de PMT App als je er niet uitkomt.