Nieuwe updates PMT. Klik hier!

In de nacht van dinsdag op woensdag wordt PMT automatisch geüpdatet. Hierin komen een aantal wijzigingen en er zijn bugs (fouten) in PMT opgelost. 

Wijziging verlofinfo mail bij publicatie

In de e-mail die wordt verstuurd bij het publiceren van een rooster, toonden we voorheen de verlof/tvt/atv opbouw en afbouw van die week. Deze informatie is verwijderd uit de e-mail vanwege de verwarring die dit op kan leveren. Uitgebreidere saldo informatie is door iedere medewerker te raadplegen via de eigen 'Mijn verlof' pagina.


PMT Algemeen

De PMT nieuwsfeed en de helpknop waren in sommige omgevingen niet zichtbaar.


Kloktijden

Op de pagina tonen we welke gebruiker de kloktijden heeft verwerkt. Hier werd soms de term 'Applicatie ingenieur' getoond, wat leidde tot verwarring.


Planning Maken

Voor medewerkers met een 'Hulpkracht' contract die geen recht hebben op de opbouw van TVT-uren, werden soms toch TVT-uren getoond in de pagina.


Medewerkerbeheer

Medewerkergegevens werden soms geüpdatet vanuit de AFAS sync, terwijl dit volgens de winkelinstelling niet toegestaan is.


Hidde | Retail Solutions
 

PMT Personeelstool helpdesk

Op deze help pagina van PMT maken we je wegwijs met onze PMT personeelstool. Binnen dit helpcenter geven we support met helpartikelen voor alle medewerkers, managers en ondernemers. Voor medewerkers is de uitleg over Mijn Rooster en Mijn Beschikbaarheid belangrijk. Ook is er uitleg te vinden over inloggen in PMT en over de PMT app.


Wil je inloggen in de PMT App?

Inloggen doe je met een gebruikersnaam en wachtwoord. Bij sommige winkels kun je inloggen via een link in de personeelsportal. Heb je de app nog nooit gebruikt? Vraag dan aan je leidinggevende om je aan te melden voor de app. Je ontvangt dan een mail met een activatielink of een QR code. In dit artikel op onze help site geven we verdere uitleg over de PMT App als je er niet uitkomt.