Wist je dat? Wist je dat je het TVT, ATV en verlofsaldo van je medewerkers kunt zien tijdens het plannen? Lees hier hoe dat moet!

Wist je dat je het TVT, ATV en verlofsaldo kunt zien tijdens het plannen?

Je kunt het TVT, ATV en verlofsaldo je medewerkers zien tijdens het plannen door Extra kolommen te openen. Zo kun je tijdens het plannen rekening houden met de saldi van je medewerkers. Je doet dit door op het -icoontje te klikken aan de linkerkant van het planscherm. Door op het -icoontje te klikken, kun je de informatie selecteren die in de extra kolommen zichtbaar wordt. 
In onderstaande afbeelding zie je hoe dit werkt. 

PMT Personeelstool helpdesk

Op deze help pagina van PMT maken we je wegwijs met onze PMT personeelstool. Binnen dit helpcenter geven we support met helpartikelen voor alle medewerkers, managers en ondernemers. Voor medewerkers is de uitleg over Mijn Rooster en Mijn Beschikbaarheid belangrijk. Ook is er uitleg te vinden over inloggen in PMT en over de PMT app.


Wil je inloggen in de PMT App?

Inloggen doe je met een gebruikersnaam en wachtwoord. Bij sommige winkels kun je inloggen via een link in de personeelsportal. Heb je de app nog nooit gebruikt? Vraag dan aan je leidinggevende om je aan te melden voor de app. Je ontvangt dan een mail met een activatielink of een QR code. In dit artikel op onze help site geven we verdere uitleg over de PMT App als je er niet uitkomt.