In Planning Maken staan weer de juiste iconen, maandag is weer de startdatum en meer bugs zijn opgelost Klik hier!

Vannacht (nacht van dinsdag op woensdag) is PMT weer geüpdatet. In deze update zijn een aantal fouten die in PMT zaten, opgelost. Dank aan alle gebruikers die zo scherp waren om deze fouten op te merken en deze bij ons of bij onze contactpersoon te melden. Mocht je nou iets tegenkomen in PMT dat niet klopt, dan lossen we dat graag op. Gebruik dan de gebruikelijke kanalen bij jouw winkel(keten) om dit bij ons te melden.

Planning maken

Icoontje terugkerende dienst onterecht getoond
Wanneer een dienst die afkomstig is uit een standaardrooster in één specifieke week werd aangepast op de pagina Planning maken, werd het icoontje dat aangeeft dat deze dienst een terugkerend karakter heeft niet verwijderd. Dit leidde tot verwarring, omdat de aangepaste dienst vanaf dat moment geen onderdeel meer was van het standaardrooster van de medewerker.

Problemen bij aanmaken nieuwe dienst bij groepering
Wanneer de pagina gegroepeerd was op 'afdeling', waren er soms problemen bij het aanmaken van een nieuwe dienst. In het proces van het aanmaken van zo'n dienst sloot de pop-up soms automatisch.

Beschikbaarheid medewerker

Onterechte weekstart op zondag
Bij het aanmaken van een nieuwe weekset, werd voor winkels waarbij de week op maandag start onterecht de zondag gesuggereerd als startdatum.

Medewerkerbeheer

Nieuw account
Het aanmaken van nieuwe accounts was niet mogelijk.

Nieuwe pagina medewerkerbeheer
Het versturen van de account activatie e-mail vanuit de pagina leidde tot een foutmelding.