Belangrijk: Winkellijst in PMT staat in andere volgorde, maar is nog steeds compleet. Klik hier!

Beste PMT-gebruiker,

Zoals je misschien al is opgevallen is de volgorde van winkels in de winkel selector rechtsboven in het scherm veranderd. Met deze selector ga je naar de PMT omgeving van een andere winkel. 
De veranderde volgorde is een onbedoeld bijeffect van een wijziging die recent doorgevoerd is in PMT. Het is goed om te realiseren dat de lijst met winkels nog steeds compleet is, maar slechts in een andere volgorde staat.

Op 8 mei voeren wij een update door in PMT om de volgorde te herstellen naar de situatie zoals je deze gewend was. Onze excuses voor eventuele verwarring die deze wijziging veroorzaakt heeft.

Retail Solutions
 

PMT Personeelstool helpdesk

Op deze help pagina van PMT maken we je wegwijs met onze PMT personeelstool. Binnen dit helpcenter geven we support met helpartikelen voor alle medewerkers, managers en ondernemers. Voor medewerkers is de uitleg over Mijn Rooster en Mijn Beschikbaarheid belangrijk. Ook is er uitleg te vinden over inloggen in PMT en over de PMT app.


Wil je inloggen in de PMT App?

Inloggen doe je met een gebruikersnaam en wachtwoord. Bij sommige winkels kun je inloggen via een link in de personeelsportal. Heb je de app nog nooit gebruikt? Vraag dan aan je leidinggevende om je aan te melden voor de app. Je ontvangt dan een mail met een activatielink of een QR code. In dit artikel op onze help site geven we verdere uitleg over de PMT App als je er niet uitkomt.