Soms konden medewerkers niet bewerkt en verlof niet goedgekeurd worden. Dit is opgelost. Klik hier!

Iedere week werken de software ontwikkelaars bij Retail Solutions er hard aan om PMT beter te maken. Foutjes in het programma komen helaas voor en zijn onvermijdelijk bij het ontwikkelen van software. Omdat het belangrijk is dat iedereen met PMT kan blijven werken, lossen onze ontwikkelaars ze op. Deze week zijn er twee fouten uitgehaald.


Nieuwe Medewerkerbeheer pagina

Wanneer filters waren toegepast op de pagina, was het in specifieke gevallen niet meer mogelijk om een medewerker te bewerken, terwijl de inlogde gebruiker daar wel het recht toe had.


Verlof/Afwezig pagina:

In hele specifieke gevallen was het niet mogelijk om een openstaande verlofaanvraag goed te keuren.


Hidde | Retail Solutions
 

PMT Personeelstool helpdesk

Op deze help pagina van PMT maken we je wegwijs met onze PMT personeelstool. Binnen dit helpcenter geven we support met helpartikelen voor alle medewerkers, managers en ondernemers. Voor medewerkers is de uitleg over Mijn Rooster en Mijn Beschikbaarheid belangrijk. Ook is er uitleg te vinden over inloggen in PMT en over de PMT app.


Wil je inloggen in de PMT App?

Inloggen doe je met een gebruikersnaam en wachtwoord. Bij sommige winkels kun je inloggen via een link in de personeelsportal. Heb je de app nog nooit gebruikt? Vraag dan aan je leidinggevende om je aan te melden voor de app. Je ontvangt dan een mail met een activatielink of een QR code. In dit artikel op onze help site geven we verdere uitleg over de PMT App als je er niet uitkomt.