Bugs opgelost in Planning Maken en in de winkelkeuze. Klik hier!

Deze week zijn er op Planning Maken twee bugs (fouten) uitgehaald. De eerste fout ging over missende status en de andere over een verkeerde sortering. Op de algemene pagina van PMT is er een fout uitgehaald in de volgorde waarin winkels getoond worden. In dit bericht vind je verdere uitleg over deze fouten. Mocht je nu zelf wat tegenkomen, gebruik dan de gebruikelijke communicatie voor jouw organisatie om dit aan te kaarten.


Planning Maken

Missende status per afdeling in weekstatus

In het paneel van de weekstatus misten afdelingen soms een status 'gepubliceerd (‘niet verzonden)', wanneer de roosters van de afdeling bij de start van de week automatisch waren gepubliceerd.

Verkeerde diensten in sortering

Wanneer de pagina gegroepeerd was op 'afdeling' én tegelijkertijd de weergaveoptie 'Verberg diensten niet-gerelateerd aan afdeling' aanstond, kwamen er soms bij een afdeling diensten tevoorschijn die niet bij die afdelingen thuishoorden.


PMT Algemeen

In het menu waar een andere winkel geselecteerd kan worden, is de volgorde waarin deze winkels werden getoond (onbedoeld) gewijzigd tijdens een recente update. Dit is weer teruggezet naar de oorspronkelijke volgorde.


Hidde | Retail Solutions

PMT Personeelstool helpdesk

Op deze help pagina van PMT maken we je wegwijs met onze PMT personeelstool. Binnen dit helpcenter geven we support met helpartikelen voor alle medewerkers, managers en ondernemers. Voor medewerkers is de uitleg over Mijn Rooster en Mijn Beschikbaarheid belangrijk. Ook is er uitleg te vinden over inloggen in PMT en over de PMT app.


Wil je inloggen in de PMT App?

Inloggen doe je met een gebruikersnaam en wachtwoord. Bij sommige winkels kun je inloggen via een link in de personeelsportal. Heb je de app nog nooit gebruikt? Vraag dan aan je leidinggevende om je aan te melden voor de app. Je ontvangt dan een mail met een activatielink of een QR code. In dit artikel op onze help site geven we verdere uitleg over de PMT App als je er niet uitkomt.