Wil je extra info zien tijdens het plannen, zoals authorisaties? Klik hier!

Wij krijgen regelmatig de vraag van gebruikers dat zij authorisaties willen zien tijdens het plannen. En gelukkig kan dat, dus we vertellen je graag waar je dit kunt vinden.

Klik eerst op het plusteken dat met 1 staat aangeduid in de onderstaande afbeelding. Er opent dan een menu waarmee je in kunt stellen wat er in de Extra Kolommen staat. Onderaan dit menu staan de Authorisaties. Je kunt in dit menu ook andere opties aan- en uitzetten.

 

Nadat je in het menu aangevinkt hebt welke informatie je in de Extra Kolommen wilt zien, ga je deze kolommen openen. Het openen van deze kolommen doe je door op het teken te klikken dat met het cijfer 1 staat aangeduid in de onderstaande afbeelding. Vervolgens zie je in de kolom Authorisaties de extra info staan.

.

 

PMT Personeelstool helpdesk

Op deze help pagina van PMT maken we je wegwijs met onze PMT personeelstool. Binnen dit helpcenter geven we support met helpartikelen voor alle medewerkers, managers en ondernemers. Voor medewerkers is de uitleg over Mijn Rooster en Mijn Beschikbaarheid belangrijk. Ook is er uitleg te vinden over inloggen in PMT en over de PMT app.


Wil je inloggen in de PMT App?

Inloggen doe je met een gebruikersnaam en wachtwoord. Bij sommige winkels kun je inloggen via een link in de personeelsportal. Heb je de app nog nooit gebruikt? Vraag dan aan je leidinggevende om je aan te melden voor de app. Je ontvangt dan een mail met een activatielink of een QR code. In dit artikel op onze help site geven we verdere uitleg over de PMT App als je er niet uitkomt.