Fout in PMT App opgelost. Ook de pagina's Totaaloverzicht, Controle Uren en Medewerkerbeheer zijn verbeterd. Klik hier!

Deze week is er een bug in de weergave van verlof in de agenda opgelost in de PMT App. Het is belangrijk dat je medewerkers de app updaten, zodat op hun telefoon de verbeterde versie van de app draait. Naast de bug op de PMT App, zijn er ook bugs opgelost op Totaaloverzicht en op de nieuwe pagina’s Controle Uren en Medewerkerbeheer.


PMT App
In de agenda werden verlofaanvragen uit andere weken in de huidige week getoond. Dit is opgelost en verlofaanvragen zijn nu weer zichtbaar in de goede week.


Totaaloverzicht

Sommige niet-productieve uurcodes waren niet beschikbaar op de pagina.


Nieuwe pagina Controle Uren

Wanneer het type toeslag werd gewijzigd van 'geld' naar 'tijd', werd de TVT-balans van de medewerker niet automatisch geüpdatet.


Nieuwe pagina Medewerkerbeheer

In de pagina was het niet mogelijk voor gebruikers met rechten om accounts te bewerken, om de gegevens van hun eigen account aan te passen.


Hidde | Retail Solutions

PMT Personeelstool helpdesk

Op deze help pagina van PMT maken we je wegwijs met onze PMT personeelstool. Binnen dit helpcenter geven we support met helpartikelen voor alle medewerkers, managers en ondernemers. Voor medewerkers is de uitleg over Mijn Rooster en Mijn Beschikbaarheid belangrijk. Ook is er uitleg te vinden over inloggen in PMT en over de PMT app.


Wil je inloggen in de PMT App?

Inloggen doe je met een gebruikersnaam en wachtwoord. Bij sommige winkels kun je inloggen via een link in de personeelsportal. Heb je de app nog nooit gebruikt? Vraag dan aan je leidinggevende om je aan te melden voor de app. Je ontvangt dan een mail met een activatielink of een QR code. In dit artikel op onze help site geven we verdere uitleg over de PMT App als je er niet uitkomt.