Nieuwe versie PMT en fouten opgelost in Planning maken, controle uren en CAO KNDB. Klik hier!

Deze week zijn de eerste organisaties begonnen met het werken in de nieuwste versie van PMT. Binnenkort start een volgende groep organisaties met deze nieuwste versie. Zij ontvangen daar bijtijds bericht over. 
Naast het aansluiten van organisaties op de nieuwste versie, zijn we ook bezig geweest met het oplossen van fouten in PMT. Deze week zijn er bugs opgelost op Planning Maken, de nieuwe pagina Controle uren en in de CAO KNDB.


Planning Maken

CAO regel onterecht getriggerd
CAO regel 23.0 ('Na een reeks van 3 of meer nachtdiensten mag een werknemer minimaal 46 uur niet werken.') werd onterecht getriggerd.

Toeslag koffiepauze bij gewerkte uren
De toeslag voor koffiepauze (‘KP’) wordt meegeteld in de berekening van gewerkte uren.

Opbouw verlofuren
Bij medewerkers met contracturen die niet zijn afgerond op een geheel getal (bijvoorbeeld 13:45 contracturen), werden de opgebouwde verlofuren onterecht afgerond. PMT toont deze verlofopbouw nu ook als een niet-afgerond getal.


Nieuwe pagina Controle uren

Balanstotalen bij uit dienst
Wanneer een medewerker uit dienst ging, waren de balanstotalen (verlof, tvt, atv) van die medewerker niet meer zichtbaar in de pagina in de week waarin de uitdienstdatum viel.


CAO KNDB

Eerste Paasdag en Eerste Pinksterdag
1e Paasdag en 1e Pinksterdag  resulteren niet langer in het automatisch boeken van verlofuren (F-uren) voor productieve uren die gepland staan op deze dagen.


Hidde | Retail Solutions

PMT Personeelstool helpdesk

Op deze help pagina van PMT maken we je wegwijs met onze PMT personeelstool. Binnen dit helpcenter geven we support met helpartikelen voor alle medewerkers, managers en ondernemers. Voor medewerkers is de uitleg over Mijn Rooster en Mijn Beschikbaarheid belangrijk. Ook is er uitleg te vinden over inloggen in PMT en over de PMT app.


Wil je inloggen in de PMT App?

Inloggen doe je met een gebruikersnaam en wachtwoord. Bij sommige winkels kun je inloggen via een link in de personeelsportal. Heb je de app nog nooit gebruikt? Vraag dan aan je leidinggevende om je aan te melden voor de app. Je ontvangt dan een mail met een activatielink of een QR code. In dit artikel op onze help site geven we verdere uitleg over de PMT App als je er niet uitkomt.