Nieuwe  versie van PMT gaat donderdag 11 juli live! Meer info? Klik hier!

Beste gebruiker,

Wellicht heb je al gelezen dat er een nieuwe versie van PMT aan gaat komen. Deze zal op donderdag 11 juli geactiveerd worden. In dit bericht kun je lezen wat er gaat gebeuren.


Nieuwe functies
Veel gebruikers vroegen ons om nieuwe functies voor Planning Maken of om functies uit Rooster Maken terug te laten komen. Denk daarbij aan handmatig sorteren, het tonen van dagtotalen en het kunnen plannen van medewerkers buiten de eigen afdelingsverantwoordelijkheid.

Snellere prestaties
De snelheid van PMT is verbeterd, wat met name te merken is in PMT-modules die veel data verwerken, zoals Planning Maken. Het scrollen door de pagina of het uitvoeren van acties op de pagina (zoals filteren) wordt sneller met deze update.

Veiligheidsupdates
PMT is voorzien van belangrijke updates om de veiligheid van ons systeem, en daarmee de data van jou als gebruiker, te waarborgen.


Wordt er nog iets van mij verwacht?

Nee. De update van PMT wordt automatisch live gezet. Je hoeft hiervoor geen verdere acties te ondernemen. Wij kijken er naar uit om je de verbeterde functies en bijbehorende voordelen van deze nieuwe PMT-versie aan te bieden.


Wanneer komt de nieuwe PMT-versie voor mij beschikbaar?

Vanaf donderdag 11 juli wordt de nieuwe versie geactiveerd.


Waar vind ik meer informatie over de nieuwe PMT-functionaliteiten?

Onderaan dit bericht vind je een link met extra uitleg over de nieuwe functies. 
Wanneer je volgende week donderdag voor het eerst op Planning Maken komt, kun je een tour volgen die je de nieuwe functies in een paar minuten uitlegt. Komt het op dat moment niet uit? Je kunt de tour ook op een later moment starten.  


Daniel | Retail Solutions

PMT Personeelstool helpdesk

Op deze help pagina van PMT maken we je wegwijs met onze PMT personeelstool. Binnen dit helpcenter geven we support met helpartikelen voor alle medewerkers, managers en ondernemers. Voor medewerkers is de uitleg over Mijn Rooster en Mijn Beschikbaarheid belangrijk. Ook is er uitleg te vinden over inloggen in PMT en over de PMT app.


Wil je inloggen in de PMT App?

Inloggen doe je met een gebruikersnaam en wachtwoord. Bij sommige winkels kun je inloggen via een link in de personeelsportal. Heb je de app nog nooit gebruikt? Vraag dan aan je leidinggevende om je aan te melden voor de app. Je ontvangt dan een mail met een activatielink of een QR code. In dit artikel op onze help site geven we verdere uitleg over de PMT App als je er niet uitkomt.