PMT is deze week verder verbeterd. Wil je weten wat we hebben gedaan? Klik dan hier!

Deze week hebben we PMT verder verbeterd. Onder andere de pagina’s Planning Maken, Standaard Roosters en Afdelingsroosters zijn aangepakt. Ook krijgen sommige organisaties komende week de PMT Update. Zij zullen hier apart bericht over ontvangen.


PMT Algemeen

Resetten wachtwoord
Na het resetten van het wachtwoord, werd niet gecommuniceerd naar de eindgebruiker dat de actie succesvol was uitgevoerd.


Afdelingsrooster

Tonen op telefoon
Wanneer de pagina werd geopend op een mobiele telefoon, werden de roosters soms niet getoond na het wisselen van een dag.


Planning Maken

Pauzevoorstel
Bij het aanmaken van een dienst in de dagweergave, op een dag in het verleden, werd er geen pauzevoorstel gedaan.

Icoon terugkerende dienst
Bij het aanpassen van een dienst welke afkomstig is uit een standaardrooster in de dagweergave van de Planning maken pagina, werd het icoon dat aangeeft dat het een terugkerende dienst betreft niet verwijderd.

Meer taken dan uren
Het was mogelijk om méér indirecte taken te boeken op een dienst, dan er uren waren op die dienst.

Standaardroosters

Geen waarschuwing bij overlappen dagopmerkingen
Als een medewerker 2 standaard dagopmerkingen roosters had en van één van deze roosters de frequentie werd aangepast, met als gevolg dat de dagopmerkingen in beide roosters gaan overlappen, gaf PMT geen waarschuwing.


Beschikbaarheidsoverzicht

Aangemaakt en gewijzigd door
De 'aangemaakt door' en 'laatst gewijzigd door' werd niet correct weergegeven in sommige situaties.


Nieuwe pagina Medewerkerbeheer

Gebruikersrechten toewijzen
Het was soms niet mogelijk om een bepaalde gebruikersrechtengroep toe te wijzen aan een andere gebruiker.


Hidde | Retail Solutions

PMT Personeelstool helpdesk

Op deze help pagina van PMT maken we je wegwijs met onze PMT personeelstool. Binnen dit helpcenter geven we support met helpartikelen voor alle medewerkers, managers en ondernemers. Voor medewerkers is de uitleg over Mijn Rooster en Mijn Beschikbaarheid belangrijk. Ook is er uitleg te vinden over inloggen in PMT en over de PMT app.


Wil je inloggen in de PMT App?

Inloggen doe je met een gebruikersnaam en wachtwoord. Bij sommige winkels kun je inloggen via een link in de personeelsportal. Heb je de app nog nooit gebruikt? Vraag dan aan je leidinggevende om je aan te melden voor de app. Je ontvangt dan een mail met een activatielink of een QR code. In dit artikel op onze help site geven we verdere uitleg over de PMT App als je er niet uitkomt.