PMT verder geoptimaliseerd. Ben je benieuwd hoe? Klik dan hier!

PMT is deze week verder geoptimaliseerd. Er zijn verbeteringen toegepast op Planning Maken, Stuurinformatie, Verlof/Afwezig en in het menu waarin je de winkelkeuze doet. Daarnaast worden organisaties deze week overgezet op de nieuwste versie van PMT. Zij krijgen daar apart bericht over. Hieronder vind je meer uitleg over de verbeteringen die gedaan zijn.

PMT Algemeen

Winkelselectie
In het menu waar een andere winkel geselecteerd kan worden, is de volgorde waarin deze winkels werden getoond (onbedoeld) gewijzigd tijdens een recente update. Dit is weer teruggezet naar de oorspronkelijke volgorde.

Planning Maken

Diensten niet zichtbaar
Op de pagina waren een aantal diensten niet zichtbaar, die wél zichtbaar waren op andere pagina's.

Onterecht tegengehouden bij negeren CAO regels
Gebruikers met het recht om rode CAO-overtredingen te negeren bij het versturen van de roosters werden onterecht tegengehouden bij het publiceren van de roosters.

Stuurinformatie

Doorsnedes en gefilterd op afdeling
Wanneer het tabblad 'Doorsnedes' open stond, en de pagina werd gefilterd op een afdeling, werd er soms een lege pagina getoond na het veranderen van de week.

Navigatie naar andere werk
Bij het navigeren naar een andere week, gaf de kalender soms nog een verkeerde week aan.

Data bij navigatie naar nieuwe week
bij het navigeren naar een nieuwe week werd de data op de pagina niet correct ververst, waardoor er soms verkeerde waarden werden weergegeven.