Mijn rooster

Weekrooster

Bij Mijn rooster kun je alle informatie over het rooster van de week vinden.

Met onderstaande knop kun je de juiste week selecteren:

Iedere dag wordt op een apart 'kaartje' getoond. Op de dagen waarop je werkt zie je roostertijden staan. Dat kan voor één of meerdere afdelingen zijn. Als je met de muis over de roostertijden gaat zie je het totaal aantal uren dat je werkt.

Als er niet-productieve uren (zoals bijvoorbeeld verlof) op een dag ingevoerd zijn, kun je die zien als je het 'kaartje' omdraait.

Dit doe je door op de drie puntjes te klikken, zoals in onderstaande animatie weergegeven:

De totalen van deze week

In deze tabel wordt een samenvatting gegeven van jouw uren in de geselecteerde week.

Verlof totaal

Als je verlofdagen opbouwt dan zie je hier de op- en afbouw van verlof, tijd voor tijd en atv. De eindstand is waar je aan het eind van de week op uit zal komen.

Vervanger zoeken en Verlof aanvragen

Met deze knoppen kun je direct een vervangingsverzoek of verlofaanvraag regelen. In het artikel Mijn vervangingsaanvragen wordt dit verder uitgelegd.

Ga verder met de volgende stap: Beschikbaarheid