Loonkosten weging

In de winkel-instelling is er de instelling Loonkosten Weging. Wanneer deze optie geactiveerd is, wordt er een nieuw veld getoond op het wijzig-medewerker scherm genaamd 'Loonkosten weging'.

In dit veld kan een percentage ingegeven worden waarmee de loonkosten voor de geselecteerde medewerker verminderd kunnen worden.

Benieuwd of deze winkelinstelling voor u aangezet kan worden? Vraag het uw contactpersoon.

PMT Personeelstool helpdesk

Op deze help pagina van PMT maken we je wegwijs met onze PMT personeelstool. Binnen dit helpcenter geven we support met helpartikelen voor alle medewerkers, managers en ondernemers. Voor medewerkers is de uitleg over Mijn Rooster en Mijn Beschikbaarheid belangrijk. Ook is er uitleg te vinden over inloggen in PMT en over de PMT app.


Wil je inloggen in de PMT App?

Inloggen doe je met een gebruikersnaam en wachtwoord. Bij sommige winkels kun je inloggen via een link in de personeelsportal. Heb je de app nog nooit gebruikt? Vraag dan aan je leidinggevende om je aan te melden voor de app. Je ontvangt dan een mail met een activatielink of een QR code. In dit artikel op onze help site geven we verdere uitleg over de PMT App als je er niet uitkomt.