Introductie PMT helpdesk

Welkom bij de helpdesk van PMT. Op deze helppagina van PMT proberen we je zo goed mogelijk wegwijs te maken met onze personeelsmanagementtool. Deze help site bestaat uit verschillende onderdelen. Zo is er een uitleg voor gebruikers die willen starten met PMT, gebruikers die willen starten met de PMT app en is er een uitleg over de functies in PMT.

Snel naar het juiste onderwerp?

Wil je op de PMT help pagina snel de juiste uitleg hebben op jouw vraag? Voer dan een zoekopdracht in, in de zoekbalk. De PMT helpsite wordt regelmatig geüpdatet, zodat zoveel mogelijk zoekopdrachten een relevant resultaat opleveren. Succes!

PMT Personeelstool helpdesk

Op deze help pagina van PMT maken we je wegwijs met onze PMT personeelstool. Binnen dit helpcenter geven we support met helpartikelen voor alle medewerkers, managers en ondernemers. Voor medewerkers is de uitleg over Mijn Rooster en Mijn Beschikbaarheid belangrijk. Ook is er uitleg te vinden over inloggen in PMT en over de PMT app.


Wil je inloggen in de PMT App?

Inloggen doe je met een gebruikersnaam en wachtwoord. Bij sommige winkels kun je inloggen via een link in de personeelsportal. Heb je de app nog nooit gebruikt? Vraag dan aan je leidinggevende om je aan te melden voor de app. Je ontvangt dan een mail met een activatielink of een QR code. In dit artikel op onze help site geven we verdere uitleg over de PMT App als je er niet uitkomt.