PMT Personeelstool Inloggen

Bij PMT kun je inloggen op de app of op de online versie. Wil je inloggen in de PMT app? Dan kun je hier verder lezen.

Online inloggen PMT Personeelstool

Wil je inloggen bij personeelstool ah, personeelstool Jumbo, personeelstool Coop, personeelstool Vomar, personeelstool Intratuin of een andere winkel, dan is het belangrijk dat je het juiste webadres intypt. Dit webadres bestaat uit de naam van jouw winkel en .personeelstool.nl. Wat de naam van jouw winkel is, kun je navragen bij de winkel waar je werkt. Het webadres wat je intypt ziet er dan als volgt uit:

[winkelnaam].personeelstool.nl. (Hierbij moet je [winkelnaam] dus vervangen door jouw winkel.)

Bij het inloggen in PMT vul je jouw gebruikersnaam en wachtwoord in. Log je voor de eerste keer in? Dan ontvang je in je mail een activatielink. Klik op de link in deze mail om voor de eerste keer in te loggen. Je komt dan automatisch op een scherm terecht om een eigen wachtwoord in te stellen

Afbeelding met tekst, schermopname, software, Lettertype

Automatisch gegenereerde beschrijving

Heb je problemen met inloggen?

Als het inloggen niet lukt, lees dan verder in dit artikel.

Wachtwoord vergeten of wijzigen?

Als je je wachtwoord vergeten bent of je wachtwoord wilt wijzigen, lees dan dit artikel.

Inloggen via link in personeelsportal

Bij sommige winkels kun je inloggen door op een link in de personeelsportal te klikken. Dit is dan een link in een tekst, of een tegel op de site. Je komt dan direct op het hoofdscherm van PMT terecht en hoeft dan dus niet in te loggen. 

PMT Personeelstool helpdesk

Op deze help pagina van PMT maken we je wegwijs met onze PMT personeelstool. Binnen dit helpcenter geven we support met helpartikelen voor alle medewerkers, managers en ondernemers. Voor medewerkers is de uitleg over Mijn Rooster en Mijn Beschikbaarheid belangrijk. Ook is er uitleg te vinden over inloggen in PMT en over de PMT app.


Wil je inloggen in de PMT App?

Inloggen doe je met een gebruikersnaam en wachtwoord. Bij sommige winkels kun je inloggen via een link in de personeelsportal. Heb je de app nog nooit gebruikt? Vraag dan aan je leidinggevende om je aan te melden voor de app. Je ontvangt dan een mail met een activatielink of een QR code. In dit artikel op onze help site geven we verdere uitleg over de PMT App als je er niet uitkomt.