Inleiding Medewerkerbeheer Algemeen

In PMT zijn er momenteel twee versies van de pagina Medewerkerbeheer. Van welke versie jouw organisatie gebruik maakt, kun je herkennen aan het uiterlijk van de pagina. 

Huidige Medewerkerbeheer

Zo ziet de huidige pagina Medewerkerbeheer eruit. Je kunt dan hier verder lezen als je geen medewerkerkoppeling gebruikt en hier als je dat wel gebruikt.

Nieuwe Medewerkerbeheer

De nieuwe medewerkerbeheer ziet er zo uit. Je kunt dan hier verder lezen. 

PMT Personeelstool helpdesk

Op deze help pagina van PMT maken we je wegwijs met onze PMT personeelstool. Binnen dit helpcenter geven we support met helpartikelen voor alle medewerkers, managers en ondernemers. Voor medewerkers is de uitleg over Mijn Rooster en Mijn Beschikbaarheid belangrijk. Ook is er uitleg te vinden over inloggen in PMT en over de PMT app.


Wil je inloggen in de PMT App?

Inloggen doe je met een gebruikersnaam en wachtwoord. Bij sommige winkels kun je inloggen via een link in de personeelsportal. Heb je de app nog nooit gebruikt? Vraag dan aan je leidinggevende om je aan te melden voor de app. Je ontvangt dan een mail met een activatielink of een QR code. In dit artikel op onze help site geven we verdere uitleg over de PMT App als je er niet uitkomt.