Wat is de status van mijn week?

Op meerdere pagina's in PMT wordt de status van de week bijgehouden. Dit wordt gedaan middels een gele balk aan de bovenkant van de pagina. De volgende informatie wordt bijgehouden:

  • Opslaan van de week voor de eerste keer
  • Vrijgeven van de week
  • Sluiten van de week
  • Heropenen van de week

Indien er meerdere statussen zijn voor de week, dan wordt de meest recente status getoond. Voorgaande statussen zijn inzichtelijk door op het icoon te klikken.

Voorbeelden

Totaaloverzicht:

Weekplan:

Winkelstatus:

PMT Personeelstool helpdesk

Op deze help pagina van PMT maken we je wegwijs met onze PMT personeelstool. Binnen dit helpcenter geven we support met helpartikelen voor alle medewerkers, managers en ondernemers. Voor medewerkers is de uitleg over Mijn Rooster en Mijn Beschikbaarheid belangrijk. Ook is er uitleg te vinden over inloggen in PMT en over de PMT app.


Wil je inloggen in de PMT App?

Inloggen doe je met een gebruikersnaam en wachtwoord. Bij sommige winkels kun je inloggen via een link in de personeelsportal. Heb je de app nog nooit gebruikt? Vraag dan aan je leidinggevende om je aan te melden voor de app. Je ontvangt dan een mail met een activatielink of een QR code. In dit artikel op onze help site geven we verdere uitleg over de PMT App als je er niet uitkomt.