Onderhoudsupdate 21 augustus - PMT versie 8.5.1

PMT Algemeen

Inactieve winkels zichtbaar
Het veld waarin een andere winkel kan worden geselecteerd, toonde bij het zoeken naar een andere winkel óók inactieve winkels.

Voorkeuren vorige gebruiker werden toegepast
Wanneer er meerdere gebruikers inlogden op PMT via dezelfde PC, werden ingestelde voorkeuren - zoals filteropties - onbedoeld meegenomen van de ene account naar de andere.

Mijn Beschikbaarheid & Mijn Rooster

Toevoegen nieuwe eenmalige beschikbaarheid
Bij het toevoegen van een nieuwe eenmalige beschikbaarheid werd soms onterecht een melding getoond over overlap, waardoor de nieuwe beschikbaarheid niet kon worden opgeslagen.

Navigeren naar volgende week
Bij het navigeren naar een voorgaande week, werden de roosters op de pagina in eerste instantie niet getoond. Na het herladen van de pagina waren de roosters wél zichtbaar.

Planning Maken

ATW Regels bij weekstart op zondag
Bij een weekstart op zondag werd in sommige gevallen ATW-regel 9.5.2 ('16-17 jarigen mogen niet langer werken dan 45 uur per week') onterecht getriggered.

Printen
De printinstellingen werden getoond op de afdrukweergave tijdens het genereren van een print.

Contract einddate bij ingeleende medewerkers
Bij ingeleende medewerkers werden waarschuwingen getoond van naderende contracteinddata en uitdienstdata. Deze waarschuwingen dienen alleen getoond te worden in de winkel waarin de medewerker onder contract staat. Dit is daarom aangepast.

Toepassen pauzetijden
Bij het aanmaken of bewerken van een dienst werd de correcte pauzetijd soms pas toegepast nadat er geklikt werd op de 'Opslaan' knop.

Bekijken WAB-tellers
Gebruikers die alleen het recht hadden om gegevens van medewerkers op de pagina te lezen, waren niet in staat om de WAB-tellers en Verlof/ATV/TVT-balansen van deze medewerkers te bekijken.

Rapportage uren

Verkeerde medewerkers getoond
In het tabblad 'WAB rapportage' is er een optie om te filteren op 'Oproep sinds datum X'. Wanneer deze filter werd gebruikt, werden er ook medewerkers getoond die buiten de geselecteerde datum vielen.

Stuurinformatie

Winkels met meer dan 10 afdelingen
Niet alle omzetafdelingen waren zichtbaar in winkels met meer dan 10 afdelingen.

Totaaloverzicht

Verkeerde afdeling bij importeren medewerker
Bij het importeren van een nieuwe medewerker via de Excel import, werd de afdeling verkeerd overgenomen.

Verlof/Afwezig

Onduidelijke foutmelding bij negatieve verlofbalans
Bij het goedkeuren van een verlofaanvraag voor een medewerker, wat resulteerde in een negatieve verlofbalans, werd een onduidelijke foutmelding weergegeven.