PMT Updates

Updates van PMT communiceerden we voorheen via banners die in beeld kwamen op Planning Maken. Om de nadruk te leggen op de meest relevante wijzigingen voor jou als gebruiker, maken we voortaan onderscheid tussen een Onderhoudsupdate, Functionaliteitsupdates en een Productupdate.

Onderhoudsupdate

Dit zijn wekelijkse updates waarin bij ons gemelde - of door ons zelf opgemerkte - fouten (bugs) in PMT worden opgelost. Deze vind je voortaan onder dit menu in onze helpdesk. Bij een nieuwe update krijg je een melding via de newsfeed (het luidsprekertje rechtsboven in je scherm naast de help-knop).

Functionaliteitsupdate

Deze updates vinden iedere 3 weken plaats. Hierin lanceren we nieuwe functionaliteiten in PMT. In de update die hierop volgt lees je wat er is toegevoegd en kun je ook een korte uitleg vinden hoe je hiermee werkt. Deze updates zijn voor jou als gebruiker het meest relevant. Daarom krijg je hiervan een melding via een banner bovenin het scherm of een pop-up. Deze updates kun je teruglezen in dit menu op de helpsite.

Productupdate

In deze uitgebreide update nemen we je mee in de ontwikkelingen van de afgelopen maand(en). In deze update gaan we dieper in op wat er is gedaan, wat eraan komt en wat daarin onze beweegredenen zijn. Van deze update krijg je ook altijd een melding via een banner of pop-up. Je kunt deze Productupdates hier teruglezen op de website van Retail Solutions.