Functionaliteitsupdate 18-9-2024 – PMT versie 8.7.0

Controle Uren

Let op: Dit is een nieuwe pagina die nog niet door iedereen gebruikt wordt.

Weergave niet bewerkbare velden
De weergave van niet-bewerkbare velden is aangepast zodat het duidelijker te onderscheiden valt van de bewerkbare velden.

Dashboard

Inloggen via OKTA
Na het inloggen via OKTA komen gebruikers met de rol afdelingsmanager en hoger automatisch binnen op de Dashboard pagina van PMT.

Stuurinformatie

Winkel- en bedrijfstotaalniveau
Er is een weergave toegevoegd om de dagtotalen (Omzet, Loonkosten, Uren en LPGU) op winkel- en bedrijfsniveau te tonen.

Verlof/Afwezig

Het importeren van verlofregistraties via een Excel bestand is weer mogelijk.