Releasenotes 15-10-2023 – PMT versie 8.8.1

Kloktijden

Uit dienst datum
Geklokte tijden die liggen vóór de uitdienstdatum van een medewerker werden niet getoond.

Nieuwe Pagina Medewerkerbeheer

Let op: Deze pagina is nog niet door iedereen in gebruik. Hier kun je zien of je de nieuwe versie van Medewerkerbeheer gebruikt. 

Undifined bij aanmaken nieuwe medewerker

Bij het aanmaken van een nieuwe medewerker werd bovenin de pagina de term 'undefined' getoond. Op deze plek hoort de naam van de nieuwe medewerker te staan.

Planning Maken

Winter- en zomertijd en uitlijning
Op dagen waarop de winter- of zomertijd ingaat, zoals op zondag 27 oktober om 02:00, werden diensten niet correct uitgelijnd op de tijdlijn van de dagweergave. De tijden van de dienst zelf klopten wél. Om dit te verbeteren hebben we de uitlijning aangepast, en hebben we een duidelijke indicator toegevoegd in de dagweergave wanneer de overgang naar winter- of zomertijd plaatsvindt.

Winter- en zomertijd en niet-productieve diensten
Het was niet mogelijk om niet-productieve diensten te boeken op dagen waarop de winter- of zomertijd ingaat.

Handmatig sorteren op klein scherm
De pop-up waarin je medewerkers handmatig kan sorteren werd niet goed weergegeven op kleinere schermformaten.

Aanpassen pauzetijden
Voor winkels waarin het is toegestaan om voorgestelde pauzetijden aan te passen naar beneden, was dit in de praktijk niet mogelijk.

Verkeerde afdeling bij uitlenen
Bij het aanmaken van een nieuwe (uitleen)dienst in een andere winkel, werd in sommige gevallen een afdeling voorgesteld die niet voorkomt in de winkelstructuur van de geselecteerde winkel.

Printen bij groeperen op afdeling
Wanneer de pagina gegroepeerd was op 'afdeling', werd de printoptie 'Verberg diensten niet-gerelateerd aan afdeling' niet correct toegepast in de uiteindelijke printweergave.

Filteren bij groeperen
Wanneer de pagina gegroepeerd was op 'afdeling', was het niet mogelijk om te filteren op afdelingen in het Stuurinformatie paneel.

Afdelingen wijzigen bij diensten op slot
In gesloten weken was het mogelijk om dubbel te klikken op diensten met een 'slot' icoon, waarop de afdeling van de dienst gewijzigd werd. Hoewel dit niet leidde tot een daadwerkelijke aanpassing van de dienst, was dit gedrag wel verwarrend.

Zoekveld medewerkers op mobiel
In het zoekveld van de pagina tonen we hoeveel medewerkers er op de pagina worden getoond. In de mobiele versie werd bij dit weergegeven aantal onbedoeld de rij met niet-toegewezen diensten meegeteld.

Stuurinformatie

Filteren in ‘Doorsnedes’
Het filteren op afdelingen in de 'Doorsnedes' sectie werkte niet naar behoren.

Heeft dit artikel jou geholpen?

PMT Personeelstool helpdesk

Op deze help pagina van PMT maken we je wegwijs met onze PMT personeelstool. Binnen dit helpcenter geven we support met helpartikelen voor alle medewerkers, managers en ondernemers. Voor medewerkers is de uitleg over Mijn Rooster en Mijn Beschikbaarheid belangrijk. Ook is er uitleg te vinden over inloggen in PMT en over de PMT app.


Wil je inloggen in de PMT App?

Inloggen doe je met een gebruikersnaam en wachtwoord. Bij sommige winkels kun je inloggen via een link in de personeelsportal. Heb je de app nog nooit gebruikt? Vraag dan aan je leidinggevende om je aan te melden voor de app. Je ontvangt dan een mail met een activatielink of een QR code. In dit artikel op onze help site geven we verdere uitleg over de PMT App als je er niet uitkomt.